Zugor Műterem - mese illusztrációk
Látogatók száma
Indulás: 2004-11-19
 
MENÜ
 
 
.::KÉPEK::.
 
Óra
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Mi a Zugor Műterem?

A ZUGOR MŰTEREM valójában egy fantázia név.

Zugor Zoltán illusztrátor egyéni vállalkozásának fantázia neve.

A név onnét ered, hogy amikor a szabad úszóság után 1998-ban a vállalkozásom indítottam, épp akkor készült el a lakásom tetőterében a munkára, alkotásra kiválóan alkalmas hatalmas műtermem.

Az illusztrálást általában magamban végzem. De volt, hogy alkalmazottal, segédekkel és bedolgozó kollégákkal együtt dolgoztunk, ahogy a megbízások igényelték, igénylik.

A könyvkiadók közül akkiknek dolgoztam említeném: Egmont Hungary, Pannon Literatúra, Magyar Könyvklub, Aquila, Alexandra, Novum, Csodaország, Beholder, Korona, Szalay könyvkiadó és Kereskedőház, Breitschopf Werlag Ausztriából, IKAR, Media Klub Szlovákiából.

A Szalay Könyvkiadóval az Íme az ember című könyvünk elnyerte a Hundidac 2003 bronz díját.

A lapkiadás területéről, amelyekben illusztrációim jelentek meg említeném a Tappancs, Tudorka, IPM, Playboy, Penthouse, Shape, Fitt-Mama magazinokat.

A többiről azt hiszem a képek többet mondanak.

 

 

 

 

Zugor Zoltán egyéni vállalkozó

 

Vállalkozás címe: (lakcím, telephely, levelezési cím):

6000 Kecskemét Beethoven utca 3.

 

Adószám: 58415960-1-23

Vállalkozói Igazolvány száma: ES-355061

Fő tevékenységi kör: 900301

 

Bank: Fókusz Takarékpénztár 6133 Jászszentlászló, Alkotmány u 2/a

Számlaszám:

51700100-11124931-00000000

 

Elérhetőségek:

név: Zugor Zoltán

cím: 6000 Kecskemét, Beethoven utca 3.

mobil: + 36- 30-206-9911

E-mail: zugor@zugor.hu

Web: www.zugor.hu

 

 

 

 
 
KARIKATÚRÁK
 
 
PORTRÉK
 
KÉPGRAFIKÁK
 
 
DARK ART
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!